Paylaş :
Yükleniyor Etkinlikler

« Tüm Etkinlikler

  • Bu etkinlik geçti.

SAP Leonardo Now Online / Virtual Event on Future Tech

Şubat 19

Paylaş :

SAP, geleceğin teknolojileri ile ilgili 19 Şubat’ta çevrimiçi bir eğitim yapıyor.

SAP Leonardo Now Online
Virtual Event on Future Tech
Go beyond the hype of new technologies, and discover how they actually work, explained in a way you and your business can understand.

19th February 2019 – Online Session
10:00 CET (Amsterdam) / 13:00 GST (Dubai) / 17:00 SGT (Singapore)
Can’t make it? Register and we’ll send you the replay.

 

Kayıt İçin Tıklayınız

Bu Yazıyı Beğendiniz mi?
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Sizde 3.000 kişinin üzerinde bulunan abonelerimiz arasına katılın. Abone olarak yeni eklenen içeriklerimizden anında haberdar olursunuz
E-Mail adresiniz sapuzman.com dışında 3 tekil veya tüzel kişilikler ile paylaşılmayacaktır
Paylaş :

Detaylar

Tarih:
Şubat 19
Etkinlik Kategori:
Etkinlik etiketleri:
,
Website:
https://webinars.sap.com/future-tech-virtual-show/en/home

Mekan

Webinar
webinar

Organizatör

SAP
Website:
www.sap.com
Paylaş :